Happy first anniversary! STUDIO ANIMAUX bestaat alweer 1 jaar

1 januari 2022 bestond STUDIO ANIMAUX precies 1 jaar. Dubbel feest dus, op 1 januari. Met trots en dankbaarheid blikken we terug op een succesvol eerste jaar. Hard work pays off! Benieuwd wat er allemaal gebeurde tijdens het eerste jaar van STUDIO ANIMAUX? Lees snel verder.

Een groter assortiment & verhuizing
Waar het begon met onze marmeren en terrazzo voer- en drinkbakken, breidden we al gauw het assortiment uit met hondenbedden, kattenhuisjes en hondenkussens. Wij van STUDIO ANIMAUX proberen constant te verbeteren met onze huisdierproducten en zijn dan ook altijd op zoek naar mooie, nieuwe, kwalitatieve productideeën. Momenteel zijn we hard aan het werk met de voorbereidingen voor een aantal nieuwe items die dit jaar beschikbaar zullen komen op de webshop. Wat deze items zijn, blijft natuurlijk nog een verrassing! Een groter assortiment betekende ook een groter magazijn. Zo zijn we rond het midden van 2022 verhuisd naar een ander, groter magazijn. In dit magazijn pakken wij elke dag persoonlijk pakketjes in voor onze webshopgebruikers.

Gloednieuwe tweetalige website
Niet alleen het magazijn werd onder handen genomen, maar ook de website. We hebben hard gewerkt aan het bouwen van een mooie, gebruiksvriendelijke website. Omdat we ook veel vraag vanuit het buitenland krijgen naar onze producten, is de STUDIO ANIMAUX website nu ook beschikbaar in het Engels. We love it!

Internationale samenwerkingen
Ook gingen we in 2022 al diverse samenwerkingen aan met (buitenlandse) partners die geïnteresseerd waren in de producten van STUDIO ANIMAUX. Zo leveren wij onze producten in Duitsland, Spanje, Zwitserland, Finland, Noorwegen, Oostenrijk, Amerika en Canada.

Steunen van het goede doel
STUDIO ANIMAUX is ontstaan voor liefde uit dieren. Met STUDIO ANIMAUX willen wij dieren bieden wat ze verdienen: kwaliteit en comfort (én een vleugje design). Maar dit was nog niet genoeg voor ons. We denken dan ook regelmatig na over hoe we nóg meer bij kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van (huis)dieren. We besloten daarom om een goed doel te steunen vanaf augustus 2022, namelijk ACE|SHIN. Per bestelling doneren wij €1 aan deze liefdadigheidsorganisatie. In 2022 (augustus t/m december) haalden wij maar liefst €5.851 op voor ACE|SHIN, dankzij onze klanten! Wij zijn erg trots en dankbaar hiervoor. Wil je graag meer lezen over ACE|SHIN en onze samenwerking met deze organisatie? Klik dan hier. Maandelijks posten wij via blog updates over de opgehaalde bedragen en wat de organisatie allemaal bereikt heeft dankzij onze donaties.

Graag willen wij al onze klanten heel erg bedanken voor hun vertrouwen in ons tijdens het eerste jaar van STUDIO ANIMAUX. Zonder jullie hadden we dit niet bereikt. We hopen jou snel terug te zien/te mogen verwelkomen in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *