ABOUT THE BRAND

“STUDIO ANIMAUX® was created for our own needs.”

OUR MISSION

IEDER DIER EEN GOED LEVEN BIEDEN

Voor ons zijn onze huisdieren familie en zo worden ze ook behandeld. Wij zijn van mening dat ieder dier zo’n leven verdient en daarom doneert STUDIO ANIMAUX® €1,- per bestelling aan ACE|SHIN.

ACE|SHIN is een liefdadigheidsorganisatie in Spanje, dat zich inzet voor de strijd tegen mishandeling en doding van verwaarloosde en mishandelde (zwerf)honden en (zwerf)katten.

Wil je graag meer lezen over onze maandelijkse donaties aan deze liefdadigheidsorganisatie? Klik dan hier.

0

euro gedoneerd

sinds augustus '22

Est. 2021

OUR STORY

Een aantal jaar geleden adopteerden wij twee katten uit het asiel. We waren uiteraard ontzettend enthousiast en wilden allerlei leuke speeltjes en mooie mandjes voor ze kopen om ze zich thuis te laten voelen. Dat enthousiasme verdween als sneeuw voor de zon toen we geen mooie kattenspeeltjes, mandjes of krabpaal konden vinden.

Het internet afspeuren naar mooie speeltjes en een enigszins mooie krabpaal werd eerder een vervelende taak. Helaas was dit niet zo makkelijk en daarom kochten we een leuke mand en een deken, om de speeltjes na het spelen, in op te bergen, zodat het niet in het zicht zou liggen.

We bleven ons wel afvragen waarom het zo moeilijk is om een mooi en stijlvol mandje te vinden.

We hebben het er destijds bij gelaten, maar toen wij een aantal jaar later twee honden adopteerden uit Bulgarije en weer op zoek gingen naar een mooie mand, die geen afbreuk aan ons interieur zou doen, konden we het niet laten om hier iets aan te doen. Het merk STUDIO ANIMAUX® bestond nog vóór de honden uit Bulgarije vertrokken naar Nederland.

Core Values

Belangrijke kernwaarden van STUDIO ANIMAUX®

Hand made

all items are hand made or hand finished.

Natural materials

The products are made of natural materials, for example wood and marble

Shared success

By donating every month, we try to do good for the world