ACE|SHIN augustus donatie update

In augustus haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €892. Dit allemaal dankzij onze klanten. 892 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. De donatie van augustus kon hard gebruikt worden voor de poezenberg van ACE|SHIN. Lees snel verder! 

Augustus update (geschreven door ACE|SHIN)

¨We zagen op de bank weer een mooie donatie van jullie van EUR 892,- voor augustus. De donatie hebben we dit keer voor onze poezenberg gebruikt. 
 
Daar waar de honden in Spanje het al zwaar te verduren hebben, is het met de katten minstens zo slecht gesteld. Het laten castreren of steriliseren van een kat vindt in dit deel van Spanje zelden plaats. Het gevolg is een enorm overschot aan nestjes die massaal in de meest erbarmelijke omstandigheden worden gedumpt en aan hun lot worden overgelaten. 

En zo is onze poezenberg ontstaan, op de berg waar ons asiel is gehuisvest. Op deze berg leven een 50-tal poezen/katten die meestal verwilderd zijn, maar wel dagelijks eten, drinken en als het nodig is medische verzorging krijgen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk kattenpopulaties te castreren/steriliseren en aborteren. Velen hebben hier een goed leven. Overal staan huisjes, krabpalen, eten en vers water, mandjes en gezellige hoekjes waar ze zich in kunnen nestelen. Kortom, ze hebben het niet slecht. 

Naast de verwilderde katten, worden er ook huiskatten over het hek gegooid of in een doos bij ons afgezet. Na een uitgebreide screening op gedrag en gezondheid, proberen wij een nieuw thuis voor hen te vinden. 

Op de speciale pagina “Poezenberg” zijn diverse actuele filmpjes terug te vinden van de bewoners daar: https://ace-charity.org/poezenberg/ 

Namens onze spinners enorm bedankt voor jullie augustus bijdrage! Dankzij dit soort donaties kunnen wij ons werk blijven voortzetten. 🙏 ¨

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *