ACE|SHIN december donatie update

In december haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €620. Dit allemaal dankzij onze klanten. 620 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dit keer blikken we niet alleen terug op december, maar ook op 2023: een jaar vol mooie donaties voor de viervoetertjes.  

December update en terugblik 2023 (geschreven door ACE|SHIN)

¨Beste dierenvrienden, 

 De decemberdonatie van EUR 620,- is – zoals de novemberdonatie – besteed aan ons grote spaardoel ter ere van de verjaardag van ACE|SHIN: een echo-apparaat voor onze kliniek. Op 10 december 2023 vierden we het 24-jarig bestaan van onze rescue organisatie ACE|SHIN Charity. We stonden deze dag stil bij 24 jaar rescue, en het redden van meer dan 28.000 honden en katten! De viering had ook een zwart randje, want één van de oprichters en tevens onze penningmeester Dirk kwam in april 2023 te overlijden, en was er dus voor het eerst niet meer bij. Samen bouwden zij ACE|SHIN op, en maakten van wat eerst een dodingsstation was een oord van redding, herstel en hoop voor vele viervoeters. 

Dankzij een grote groep vrijwilligers, sympathisanten, maar juist ook onze sponsoren die mede begaan zijn met het lot van deze dieren, kunnen wij trotseren wat moeilijk is en proberen we te redden wat we kunnen, elke dag opnieuw. 

Telkens staan we ook weer stil bij hoe alles anders is geworden. De wereld is anders, de kosten zijn veel en veel hoger, de mentaliteit van de mensen is zo anders. Alles is anders en wij als rescue moeten trachten hier doorheen te vechten en te blijven volhouden, hoe moeilijk ook. 

Daarom danken wij iedereen die – op welke manier ook – ons steunt! Dankzij jullie zijn we er nog en vieren we in 2024 ons 25-jarig bestaan! Jullie steunden ons in 2023 met maar liefst EUR 10.969,00 – met recht zijn jullie een Diamanten Sponsor voor ACE|SHIN. 

Hieronder een overzichtje van alle maandonaties en bestedingsdoelen: 

December ’23€620Verjaardag fundraising – echo apparaat 
November ’23594Verjaardag fundraising – echo apparaat 
Oktober ’23680Medische spaaractie hond Boreos 
September ’2374Spaaractie voor de parvopuppy’s 
Augustus ’23892Donatie voor onze poezenberg 
Juli ’23848Wateractie voor de refugio 
Juni ’23952 Parasieten preventie 
Mei ’23€1.294 Vrijkoop 30 honden uit het dodingsstation 
April ’23€1.277Algemene kosten ACE – Spaaractie overlijden Dirk Itterbeek 
Maart ’23€1.194Medische spaaracties hondjes 
Februari ’23865Aanschaf zuurstoftank Kliniek 
Januari ’23841Medische spaaractie hond Feye 

Team ACE|SHIN Charity & viervoeters¨ 

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *