ACE|SHIN januari donatie update

In de start van het nieuwe jaar haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €534. Dit allemaal dankzij onze klanten. 534 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij onze donatie van januari kan er een kattenverblijf worden gesponsord voor een jaar lang. Lees snel verder! 

Januari update (geschreven door ACE|SHIN)

¨We hebben voortaan ook de mogelijkheid een kattenverblijf te sponsoren en een vrijwilliger die dit speciaal voor de katten gaat bijhouden. Die gaat allereerst zorgen voor een foto van het gesponsorde kattenverblijf, zodra het naambordje geplaatst is. Dan zal hij (partner van onze coördinator nazorg katten Nederland), maandelijks een update geven over de katten in het verblijf, in de hoop op adoptie 🙏, maar ook om de aandacht en betrokkenheid bij onze katten te vergroten. Het leek me leuk om dit via jullie donatie ook extra onder de aandacht te brengen! 

De meeste honden en katten verblijven in een hok met meerdere soortgenootjes (mits dit goed gaat). Naast de mogelijkheid om individuele honden of katten virtueel te adopteren, is er ook de mogelijkheid om een hok/verblijf te sponsoren. 

De kosten van het sponsoren van een kattenverblijf zijn EUR 50,- per maand (gelijk met de sponsoring van een hondenhok). Voor dit bedrag krijgen de bewoners de dagelijkse verzorging die ze nodig hebben. Ook kleine kosten voor de dierenarts/medicatie worden hiermee gedekt. 

De januari donatie a EUR 534,00 zetten we in om 1 kattenverblijf een jaar lang te sponsoren. Maandelijks zullen we in dit blog dan ook een korte update doen van de bewoners van de door jullie gesponsorde kattenverblijf. 

Ook interesse om onze katten op deze manier te steunen? 
https://ace-charity.org/sponsoring-kattenverblijf/ 

Namens onze spinners bedankt!¨ 

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *