ACE|SHIN september donatie update

In september haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €743. Dit allemaal dankzij onze klanten. 743 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij onze donatie van september konden er Parvopups worden gered. Lees snel verder!

September update (geschreven door ACE|SHIN)

¨Weer enorm bedankt voor de donatie! Kort geleden namen we vanuit ACE|SHIN Charity acht pupjes uit het dodenstation. Ze werden er gedumpt en kropen over elkaar van angst. Zo’n jonge pupjes die al zoveel stress moeten lijden, bang moeten zijn, dat is altijd hartverscheurend om te zien en zeker niet goed voor hun gestel. We kregen hen enkele dagen later binnen, ze waren – of beter: leken – gezond, maar waren erg bang. Enkele dagen later echter, toen ze goed begonnen te eten en zich langzaam meer ontspannen voelden, werd er eentje erg ziek, en we vreesden het ergste. En ja hoor, ze testten positief voor Parvo. 

Het was onmiddellijk alle hens aan dek, heel ons rescue center op alarm. Ze gingen allemaal naar de kliniek en werden daar nauwlettend verzorgd. Alles werd eraan gedaan om hun leven te redden, maar één van hen heeft het helaas niet gered. De kosten om deze ziekte onder controle te krijgen zijn enorm en de verzorging is zeer intensief. Dankzij ons geweldige team konden de anderen gered worden. Tot op heden zijn er nog 7 in leven, maar ze blijven voorlopig nog een tijd onder nauw toezicht van onze kliniek. 

Parvo komt nog zelden voor, maar hier in Spanje zien we het helaas nog wel regelmatig en het is telkens onze grootste vrees. We doen er alles aan om het tegen te houden maar af en toe zijn we toch nog het slachtoffer en dat is, behalve de zware inspanning die het vraagt van ons allen, ook altijd een zware financiële klap. 

Deze jonge levens zijn bijna gered, maar op deze manier willen we laten zien dat je als rescue open en bloot staat voor alles wat je je maar kan indenken. Er wordt ons niets gevraagd, niets uitgelegd, ze staan hier voor onze deur, en het enige dat je kan doen is je best, en hopen dat je het allemaal kan rondbreien.  

De kosten voor deze sukkelaartjes kunnen oplopen tot meer dan 500 euro per hond. Jullie donatie voor september van EUR 743,- hebben we dan ook ingezet voor dit project! Tot nu toe zijn ze er alle zeven doorheen gekomen!¨ 

Bekijk hier een video van de lieve pups

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *