Voordelen van een marmeren/terrazzo voerbak

Als hond- of kateigenaar wil je natuurlijk het allerbeste voor je trouwe viervoeter. Je wilt dat je hond of kat comfortabel slaapt en genoeg beweging en liefde krijgt, maar de voedsel- en waterinname is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Niet alleen het type voedsel, maar ook het type voerbak. Wist je dat het materiaal van de voerbak een enorm verschil kan maken? In deze blog introduceren we je de marmeren voerbak van STUDIO ANIMAUX®, inclusief de top 4 voordelen!

#1 Stijlvol & uniek 

Een marmeren voerbak heeft een moderne, stijlvolle uitstraling dankzij het gebruik van natuurlijk marmer. Naast de stijlvolle uitstraling, zorgt het natuurlijk marmer er ook voor dat iedere voerbak er net iets anders uitziet en daardoor uniek is.
Wanneer je je huis mooi hebt ingericht, wil je natuurlijk ook graag stijlvolle accessoires voor je hond of kat, die passen bij het design in je huis. Marmer is erg goed te combineren en doordat de voerbakken beschikbaar zijn in verschillende kleuren, is er voor ieder wat wils.

#2 Gewicht

Een metalen voerbak weegt gemiddeld 0,056 kg.  Met een gewicht van 2kg (klein) 3kg (groot), kan er geconstateerd worden dat de marmeren / terrazzo voerbak redelijk zwaar is. Dankzij dit hogere gewicht, zal de bak niet verschuiven door je huis wanneer je hond of kat enthousiast zijn of haar maaltijd eet. Dit voorkomt ook weer waterspatten. Tevens bevat de onderkant van de bak 4 anti-kras viltjes.

#3 Temperatuur

Wist je dat eten en drinken langer koud blijft in een marmeren voerbak? Het houdt het water tot 4 graden koeler. Marmer is een dichte en harde steensoort, waardoor hitte die in aanraking komt het marmer, wordt verdreven. De warmtegeleiding verloopt dus anders dan bij andere materialen. Op deze manier blijft het water van je hond of kat heerlijk fris en het voedsel vers, zelfs op een zomerdag.

 # 4 Diepte

Met een diepte van 7,5 cm behoort de marmeren voerbak van STUDIO ANIMAUX® tot de diepe voerbakken. Dit maakt het ook enorm geschikt als drinkbak: wederom minder waterspatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *