Hondenkussen: 4 redenen waarom dit een musthave item is

Een (goed) hondenkussen mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Ook onze furry friends verdienen een break. Of dat nou overdag of ´s nachts is. Niet alleen speeltjes en lekker eten zorgen voor een blije hond. Ook een heerlijke, cosy, comfortabele slaap- en loungeplek spelen hierin een grote rol. Uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze trouwe viervoeter. Deze heerlijke, cosy, comfortabele slaap- en loungeplek kun je creëren door middel van een hondenkussen. Waarom een hondenkussen? Wij vertellen het je in deze blog!

Een hondenkussen biedt ondersteuning en comfort

De eerste en meest belangrijke reden voor het aanschaffen van een goed hondenkussen is ondersteuning en comfort. Wist je dat een volwassen hond gemiddeld twaalf tot veertien uur per dag slaapt? Dat is (meer dan) de helft van de dag. Een comfortabele slaapplek is dus een must en draagt bij aan een goed humeur en een beter afweersysteem. Net zoals bij ons, de mens!

Safe space

Met het aanschaffen van een hondenkussen creëer je een eigen plekje voor je hond, een soort safe space. Na die heerlijke wandeling, uitdagende agility training of speelsessie, kan je viervoeter wel wat rust gebruiken. Het is hierbij belangrijk dat de hond zich veilig voelt. Probeer dus vooral een eigen plek te creëren voor hem of haar om bij te komen van alle prikkels.

Op reis

Of je nou op reis gaat of je hond een comfortabele plek wilt geven tijdens een autorit, een hondenkussen is gemakkelijk mee te nemen. Op deze manier neem je toch iets uit de vertrouwde omgeving mee, wanneer jullie van huis weggaan.

Warmte

Een hondenkussen geeft een warm, cosy effect. Hierdoor hoeft je hond niet op de koude vloer te liggen, wat zeker niet prettig is tijdens de herfst- en wintermaanden. Vooral katoenen kussenhoezen bieden warmte in de winter (en verkoeling in de zomer). Je furry friend zal heerlijk wegdromen op een lekker warm, zacht kussen. Want dat is wat ze verdienen!

Heb jij de nieuwe, comfy, luxe hondenkussens van STUDIO ANIMAUX® al gezien? Naast het bieden van comfort en ondersteuning voor je hond, staan deze kussens ook erg mooi in je interieur! Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren (mokka en vanille) en drie verschillende maten (S,M en L). Tip: wanneer je een maat kiest, hou dan rekening met de grootte van je hond én zijn of haar favoriete lighouding. Het is belangrijk dat de hond geheel op het kussen past, zodat de kop of pootjes niet buiten het kussen vallen. Dit kan namelijk leiden tot stijfheid en pijnlijke spieren/gewrichten.

STUDIO ANIMAUX houdt van dieren. We proberen constant te verbeteren met onze producten voor huisdieren, denken duurzaam en proberen bewustzijn te creëren voor dieren in nood. Op deze manier proberen we onze klanten gelukkiger te maken en de toekomst een stukje rooskleuriger. Wist je dat je een steentje bijdraagt aan het goede doel als je bij STUDIO ANIMAUX bestelt? Per bestelling doneren wij namelijk €1 aan ACE (Animal Care España), in België SHIN (Spaanse Honden In Nood) genoemd. ACE|SHIN zet zich in voor de strijd tegen mishandeling en doding van verwaarloosde en mishandelde (zwerf)honden en (zwerf)katten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *