Het nut van een kattenhuis

Er zijn zoveel verschillende kattenhuisjes op de markt, dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet en denkt: welke variant moet ik kiezen? Daarnaast vinden veel mensen een kattenhuis ook niet passen bij hun interieur. STUDIO ANIMAUX® heeft de oplossing: een stijlvol, houten kattenhuis (leverbaar in zwart of wit) dat past in bijna elk interieur!

De ins & outs van het kattenhuis

Het kattenhuis van STUDIO ANIMAUX® bestaat volledig uit hout, wat het een duurzaam product maakt. De helft van dit huisje bestaat uit een houten front, waardoor je kat zijn of haar eigen ruimte heeft. Katten trekken zich namelijk graag terug zo nu en dan, wanneer ze het te druk vinden. Personal space is daarom erg belangrijk voor ze. Ook vinden ze het over het algemeen fijn om in een “afgesloten ruimte” te slapen. Het houten frontje kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant van het huisje worden geplaatst. 

Als katteneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je viervoeter. Wij van STUDIO ANIMAUX® vinden het welzijn en comfort van je huisdier ook erg belangrijk. Daarom leveren wij inclusief een katoenen, comfortabel kussen bij dit kattenhuis. Het kussen is leverbaar in beige en in taupe, wat perfect past bij zowel de witte als zwarte versie van het huisje. De kussenhoes is tevens verwijderbaar, ideaal wanneer je het wilt schoonmaken.

Met een hoogte van 52,5 cm, breedte van 60 cm en diepte van 40 cm, is dit houten kattenhuis perfect op maat gemaakt voor je kat. Het huisje wordt geleverd als een bouwpakket. STUDIO ANIMAUX® levert jou de hoogkwalitatieve materialen, waarna je met alle liefde dit huisje in elkaar kunt zetten voor jouw huisdier. Mocht je hulp nodig hebben, contacteer ons dan.

Wist je dat dit huisje ook ideaal is voor kleine hondjes? Multifunctioneel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *