ACE|SHIN update – januari donatie

In januari haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. Dit keer €841. Dit allemaal dankzij onze klanten. 841 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van januari kon ACE|SHIN de spaarpot voor lieve pup Feye vullen, om zo de kosten voor een levensreddende ingreep te kunnen dekken. Benieuwd naar meer informatie? Lees het in deze blog!

Januari update (geschreven door ACE|SHIN)

¨Beste dierenvrienden van STUDIO ANIMAUX,

Allereerst een update met betrekking tot ons vorige projectje van de december donatie. Het tandheelkundig apparaat is intussen binnen en in gebruik genomen! Dankzij dit apparaat kunnen wij veel viervoeters onder eigen dak helpen bij zware tandproblemen. Dit is voor de dieren zelf veel minder stressvol dan verplaatsing naar een externe dierenarts, maar scheelt ook enorm in de kosten. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!

De kliniek blijft een doorlopend project van ACE|SHIN. Zo hebben we in januari voor Feye een medische spaaractie opgezet. Zij en haar broer Ajax zagen het levenslicht op de Spaanse campo, maar konden al gauw in veiligheid gebracht worden. Feye had echter een levensbedreigende longontsteking opgelopen, waarvan de complicaties een dringende ingreep vereisten om haar leven te kunnen redden. De kosten waren maar liefst EUR 1.400,-. Geld dat er eigenlijk niet was, maar we toch moesten uitgeven. Feye knapte na de behandeling goed op. Zo goed zelfs dat ze al snel door lieve mensen in België gereserveerd en geadopteerd werd. Super fijn voor lieve Feye, maar haar spaarpot ter dekking van de gemaakte kosten stagneerde hierdoor. Er werd EUR 525,- opgehaald van de benodigde EUR 1.400,-. Met jullie donatie van januari a EUR 841,- konden wij alsnog haar spaarpot vullen, zodat alle kosten gedekt zijn. Weer een happy end!¨

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *